Γ. Βρούτσης από ‘Ιο – Ένα ακόμη έργο πνοής έγινε πραγματικότητα

Γ. Βρούτσης από ‘Ιο – Ένα ακόμη έργο πνοής έγινε πραγματικότητα

Στο νησί της Ίου, βρίσκεται ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., κ Γιάννης Βρούτσης, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με φορείς του νησιού και πολιτικούς του φίλους. 

Μεταξύ των πολλών επαφών που είχε στο νησί, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ιητών, κ. Γκίκα Γκίκα με τον οποίο συζήτησαν  και για ένα σημαντικό έργο πνοής που αφορά το νησί και θα λύσει πολλές από τις υπάρχουσες δυσκολίες.

Ο κ. Βρούτσης, από το νησί της Ίου, δήλωσε σχετικά:

“Εδώ στην πανέμορφη Ίο βρεθήκαμε  με τον φίλο μου – και εξαιρετικό Δήμαρχο Ιητών,  Γκίκα Γκίκα, και μιλήσαμε για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο στο νησί, προϋπολογισμού 5.485.000 €, που  βρίσκεται σε φάση υλοποίησης !!!

Πρόκειται για ένα έργο πνοής και υψίστης σημασίας, αίτημα πολλών ετών- που τώρα εκτελείται και μας κάνει όλους χαρούμενους και περήφανους!

Η σύνδεση και μεταφορά λυμάτων απο τις καλύτερες παραλίες του Μυλοπότα με τη Χωρα, με το αντλιοστάσιο και με την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων, ήδη εκτελείται και λύνει οριστικά το πρόβλημα!

Μπράβο στον δήμαρχο που το ιεράρχησε το διεκδίκησε και το κέρδισε για το νησί της ΙΟΥ!

Η σχέση εμπιστοσύνης και η συνεργασία μας απέδωσε και θα συνεχίσει να αποδίδει, προς όφελος της Ίου, που αναπτύσσεται ταχύτατα και δυναμικά!”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα