Φονικό στα Γλυκά Νερά – Οι γονείς της Καρολάιν θα προχωρήσουν σε εκταφή της σορού

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Οι γονείς της Καρολάιν θα προχωρήσουν σε εκταφή της σορού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις που κάνουν οι γονείς της Καρολάιν προκειμένου να αφήσουν μία για πάντα πίσω τους την Ελλάδα.

Ήδη έχουν βάλει πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο ενώ προχωράει και η εκταφή της Καρολάιν.

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται πλέον και ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δίπλα στη μικρή Λυδία και τη σύζυγό του Σούζαν, μετά την απόφαση της οικογένειας να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, το σπίτι δεν έχει πουληθεί ακόμη, ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και αναμένεται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα.

Αυτό που μένει πλέον είναι η εκταφή της σορού της Καρολάιν του χρόνου για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες της οικογένειας με την Ελλάδα.

Ο ίδιος κ. Κράουτς μίλησε στο κανάλι και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

O πατέρας της Καρολάιν μετακόμισε μόνιμα στις Φιλιππίνες και σκοπεύει να πουλήσει το σπίτι στην Αλόννησο.

“Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις “ήσυχες” στιγμές μου”, είπε αρχικά ο πατέρας της Καρολάιν και συνέχισε:

“Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα “θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί”.

Όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν έχει πολλές αναμνήσεις από την Αλόννησο που θα τις κρατά για πάντα.

Πηγή | nassoblog.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα