Το CycladesLive.gr έβγαλε ΠΡΩΤΙΕΣ στις Κυκλάδες

Το CycladesLive.gr έβγαλε ΠΡΩΤΙΕΣ στις Κυκλάδες

Οι Εκλογές της 21ης Μαΐου και στο Νομό μας τελείωσαν και όλοι κάνουν μία αποτίμηση των πεπραγμένων τους. 

Εμείς βέβαια δεν είμαστε ούτε Πολιτικοί ούτε Κομματικοί Φορείς, αλλά πιστεύουμε ότι ως τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης, που πρωταγωνίστησε στην προεκλογική κονίστρα αυτών των Εκλογών πρέπει κι εμείς να κάνουμε…ταμείο!

Είμαστε μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα, που προβάλλαμε φωνές από ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα, κρατήσαμε ίσες αποστάσεις με σεβασμό στις προσπάθειες κάθε κομματικού φορέα αλλά και φιλοξενήσαμε τόσο στις σελίδες μας όσο και στο κανάλι στο You Tube, εκείνους τους υποψηφίους οι οποίοι μας το ζήτησαν!

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε – και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο- ότι όσοι υποψήφιοι Βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα επέλεξαν το CycladesLive.gr, ήρθαν ΠΡΩΤΟΙ!!! 

Για του λόγου το αληθές σας αναφέρουμε :

α) ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ :Προβλήθηκε σε εμάς κι εξελέγη πρώτος σε ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία , Βουλευτής στις Κυκλάδες.

β) Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προβλήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ ο οποίος ήρθε πρώτος σε ψήφους στα νησιά μας από το κόμμα του. Εδώ συμπληρώνουμε και το Τζώρτζη Μακρυωνίτη, ο οποίος ήρθε δεύτερος!

Και τώρα πάμε στους θριαμβευτές των Εκλογών στο κόμμα της  Ν.Δ.

α) ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ – Πρώτος των πρώτων με 17.670 ψήφους

β) Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ, η οποία εξελέγη πανηγυρικά και πάλι Βουλευτής Κυκλάδων, αυξάνοντας σημαντικά κατά κάποιες χιλιάδες ψήφους την εκλογική της δύναμη.

γ) Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ,  από τη Σαντορίνη, ο οποίος εξελέγη τέταρτος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και υπό προϋποθέσεις  χτυπάει την πόρτα της Βουλής στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα πρόσωπα που για να προβληθούν επέλεξαν το CycladesLive.gr,  και σίγουρα νιώθουν δικαιωμένοι για αυτή τους την επιλογή. 

Κι εμείς όμως ως CycladesLive.gr,  νιώθουμε δικαιωμένοι που βοηθήσαμε υποψήφιους βουλευτές από διάφορα πολιτικά κόμματα να εκλεγούν και να πάρουν αυτές τις πρωτιές. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το CycladesLive.gr κέρδισε τη μάχη ενημέρωσης των Εκλογών 2023

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα