Το στερνό αντίο στον θρύλο της ΑΕΚ

Το στερνό αντίο στον θρύλο της ΑΕΚ

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς, φίλοι, η οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και ο αθλητικός κόσμος στον τεράστιο Μίμη Παπαϊωάννου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η σορός του θρύλου της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3μ.μ.

Στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ταφή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει: «Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Νέα Φιλαδέλφεια. Πλήθος απλού κόσμου συρρέει από το πρωί για το ύστατο χαίρε στον μεγάλο Μιμή Παπαϊωάννου».

Το φέρετρο ήταν καλυμμένο με τη σημαία της ΑΕΚ, ενώ από το πρωί βρίσκονταν στεφάνια στην εκκλησία από την οικογένεια, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και από πολλούς άλλους.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα