Τζ. Μακρυωνίτης- “Χρειάζεται μεγάλος αγώνας για επανάκτηση χαμένων δικαιωμάτων”

Τζ. Μακρυωνίτης- “Χρειάζεται μεγάλος αγώνας για επανάκτηση χαμένων δικαιωμάτων”

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και αγωνιστική τοποθέτηση, έκανε με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Τζώρτζης Μακρυωνίτης. 

“Σήμερα βιωνουμε την απαξίωση της πολιτικής ζωής και των θεσμών. Την ίδια απαξίωση και αμφισβήτηση δέχεται και το συνδικαλιστικό κίνημα με ότι συνεπάγεται αυτό στις διεκδικήσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Τα τελευταία χρόνια κατακτήσεις πολλών δεκαετιών και αιματηρών αγώνων χάθηκαν. Οι συνθήκες εργασίας επιδεινώθηκαν και η εκμετάλλευση των εργαζομένων κορυφώθηκε με ένα κράτος που όχι απλά απουσιάζει αλλά συνεργεί σε αυτό. Το σύστημα υγείας καταρρέει, χιλιάδες συνάνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους, η ακρίβεια καλπάζει!

Χρειάζεται μεγάλος αγώνας για επανάκτηση χαμένων δικαιωμάτων και κατάκτηση νέων που θα εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση σε εργαζόμενους, στα νέα παιδιά αλλά και στους συνταξιούχους που είδαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε πολλά! Όχι άλλο στην εξαπάτηση και στην αλαζονεία!

Καλούς και αποτελεσματικούς αγώνες!”

Τζώρτζης Μακρυωνίτης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα