Τήνος – Διήμερη περιοδεία Γ. Βρούτση

Τήνος – Διήμερη περιοδεία Γ. Βρούτση

Διήμερη περιοδεία Γ. Βρούτση στην Τήνο

Συναντήσεις και εκπροσώπηση στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 24 Μαρτίου και το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νησί της Τήνου, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ειδικότερα, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κκ. Δωρόθεος Β΄.

Ο κ. Βρούτσης, θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία, καθώς και στη Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης που θα ακολουθήσει στην πόλη της Τήνου. Επίσης, θα συμμετέχει και στην επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο, την Έπαρχο Τήνου-Αντιπεριφερειάρχη κα. Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τήνου κ. Αργύριο Δεσύπρη και τα μέλη της Τοπικής, καθώς και με φίλους και κατοίκους του νησιού.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα