Τάσος Μπουγάς για τις αντιδράσεις στη διαφήμιση που πρωταγωνιστεί – «Ήταν χιούμορ αυτό που κάναμε»

Τάσος Μπουγάς για τις αντιδράσεις στη διαφήμιση που πρωταγωνιστεί – «Ήταν χιούμορ αυτό που κάναμε»

Αντιδράσεις στον κόσμο των vegan έχει προκαλέσει η νέα διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών με τον Τάσο Μπουγά να διασκευάζει την μεγάλη επιτυχία, «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου που έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε για τις αντιδράσεις στην εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Με φώναξε η εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση και μου είπε να πω το τραγούδι αυτό».

Και πρόσθεσε: «Δεν έγινε διασκευή, τα λόγια άλλαξαν, δεν με πείραξε αυτό».

Όπως είπε, ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ενήμερος για τον «δανεισμό» του κομματιού: «Μίλησε η διαφημιστική εταιρεία με τον Γιώργο Θεοφάνους» και υπογράμμισε σχετικά με τις αντιδράσεις ότι δεν σκόπευε να προσβάλλει κανέναν.

«Όλος ο κόσμος δεν μπορεί να τρώει το ίδιο πράγμα, άλλοι τρώνε κρέατα, άλλοι λαχανικά».

Και κατέληξε λέγοντας στην εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Ήταν χιούμορ αυτό που κάναμε».

Η πλευρά της Νατάσας Θεοδωρίδου

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είπε στον αέρα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα», ότι η τραγουδίστρια είναι στενοχωρημένη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα του Mega Καλημέρα: «Είναι στενοχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.».

Και πρόσθεσε: «Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το ο,τιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση.».

Πηγή | gossip.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα Jumbo εξόργισαν τους vegans – Αντιδράσεις για την πασχαλινή διαφήμιση με τον Μπουγά

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα