Σύρος-Τι ειπώθηκε στο Δημ. Συμβούλιο για το δρόμο του Επισκοπείου

Σύρος-Τι ειπώθηκε στο Δημ. Συμβούλιο για το δρόμο του Επισκοπείου

Η επικινδυνότητα του οδοστρώματος στην περιοχή του Επισκοπείου, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο, στη σημερινή του μεικτή συνεδρίαση. 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, κ. Γιώργος Δούναβης, παίρνοντας το λόγο μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος – μιας και μένει στο Επισκοπείο και περνά καθημερινά από το σημείο – αλλά και άλλων κατοίκων της περιοχής όπου συνεχώς διαμαρτύρονται και παραπονούνται για την επικινδυνότητα του οδοστρώματος, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση.

Ο κ. Δούναβης μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι τις προάλλες που περνούσε από το σημείο στο ύψος του Κοκκινόσπιτου κι έχει “κρυφή στροφή”, ανέβαινε σχολικό λεωφορείο όπου για να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έπεσε στο σημείο που είναι μπαλωμένο με άσφαλτο με αποτέλεσμα να κοντέψει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Ο κ. Δούναβης σημείωσε ότι φοβήθηκε και σταμάτησε στην άκρη να ηρεμήσει, διερωτώμενος ορθά, πόσο δύσκολα κι επικίνδυνα είναι τα πράγματα για τους οδηγούς μοτισικλετών.

Απάντηση στην τοποθέτησή του, έλαβε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, κ. Ανδρέα Γιαλόγλου, ο οποίος ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, κάνοντας γνωστό ότι ήδη έχει δοθεί εντολή στον εργολάβο να αποκατασταθούν οι οποίες επικινδυνότητες. Ο κ. Γιαλόγλου παράλληλα, διαβεβαίωσε τον κ. Δούναβη ότι μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν θα προβούν άμεσα στις αναγκαίες παρεμβάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE – Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου – Ερμούπολης

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα