Σύρος- Συνέντευξη Τύπου για Παρουσίαση Εγκυκλίου Πάπα «Αδελφοί όλοι – FRATELLI TUTTI»

Σύρος- Συνέντευξη Τύπου για Παρουσίαση Εγκυκλίου Πάπα «Αδελφοί όλοι – FRATELLI TUTTI»

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Καθολικής Επισκοπής Σύρου, από τον Επίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου, π. Πέτρο Στεφάνου, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Καθολικών Σύρου, Πέτρο Ρούσσο και ton Γεν.Γραμματέα Λεονάρδο Παλαιολόγο.

Θέμα της συνέντευξης τύπου,  η διοργάνωση από την  ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΥΡΟΥ και την ΚΑΡΙΤΑΣ ΣΥΡΟΥ, εκδήλωσης για την παρουσίαση της  εγκυκλίου επιστολής του πάπα Φραγκίσκου «Αδελφοί όλοι-FRATELLI TUTTI», για την Αδελφοσύνη και την Κοινωνική Φιλία, με καλεσμένο ομιλητή τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κερκύρας σεβασμιότατο π. Ιωάννη Σπιτέρη.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, στις 7.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου –Ερμούπολης (αίθουσα Γ.ΡΙΤΣΟΣ) και μετά το πέρας  της ομιλίας, θα ακολουθήσουν, στην αίθουσα «Εμμ.Ροίδης», τα εγκαίνια  Έκθεσης Φωτογραφίας, που πραγματοποιείται με τη φροντίδα της ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου και της Ο.Σ.Ε.Κ και τη φιλική συμμετοχή της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Σύρου και έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σύρου –Ερμούπολης, που διαθέτει τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Να σημειώσουμε ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12 Μαρτίου και θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11.00-13.00 και 17.00- 19.00, καθημερινά. 

Δείτε τη σχετική Συνέντευξη Τύπου:

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα