Σύρος- Πολλά τα σενάρια για το χαμένο πτώμα παιδιού

Σύρος- Πολλά τα σενάρια για το χαμένο πτώμα παιδιού

Πολλά τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με το συναγερμό που είχε σημάνει στο νησί, ότι εθεάθη πτώμα μικρού παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης. 

Θυμίζουμε ότι στις 13 Απριλίου 2023, ενημερώθηκε το Λιμενικό για εντοπισμό νεκρού παιδιού μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι της Ερμούπολης, από επιβαίνοντες του ρυμουλκού ” Μεγαλόχαρη”. Από την πρώτη στιγμή, λιμενικό, ιδιωτικά σκάφη και δύτες, σάρωσαν το λιμάνι χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν κάποιο σώμα, με τι προσπαθειες εντοπισμού να αποβαίνουν άκαρπες.

Στη συνέχεια και αφού δεν έγινε εφικτός κανένας εντοπισμός νεκρού σώματος, ξεκίνησε να δημιουργείται μια έντονη σεναριολογία με πολλά και διαφορετικά σενάρια.

Ειπώθηκε ότι ίσως το ρεύμα της θαλασσας παρέσυρε το άτυχο πτώμα προς τα έξω με αποτέλεσμα “να ανοιχτεί ” και γι αυτό να μην εντοπίστηκε.

Ειπώθηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος που τα δύο επιβατηγά πλοία που βρέθηκαν στο λιμάνι της Σύρου εκείνη τη στιγμή, συνέχισαν- παρόλο που υπήρξε καθηστέρηση- τα προγραμματισμένα δροολόγιά τους, ταρακουνώντσς τα νερά και δημιουργώντας προπελιές που δεν άφησαν να φανεί τι μπορεί να έκρυβε ο βυθός του λιμανιού.

Ειπώθηκε ακόμη και ότι ίσως δεν επρόκειτο για ανθρώπινο πτώμα αλλά ενδεχομένως να ήταν κάποια φώκια – που πολλές φορές βγαίνει στο σημείο – και δημιουργήθηκε παρανόηση.

Κι εκεί που το σενάριο αυτό αρχίζει όλο καιπιο έντονα να καλλιεργείται στον κοινό νου, μια φωτογραφία που φαίνεται ότι κάτι είναι στη θάλασσα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Και στη συνέχεια η πληροφορία ότι υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες (που κρατούνται επιμελώς κρυφές) από επιβαίνοντες σε ρυμουλκό από απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, που απεικονίζουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ανθρώπινο πτώμα..

Και η υπόθεση μπερδεύεται ακόμη περισσότερο, όταν σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η χθεσινή γνωστοποίηση 53χρονου αλλοδαπού, που βρισκόταν στο νησι της Σύρου και αγνοείται.. Πολλοί συσχετίζουν το γεγονός ότι ο άντρας που αγνορίται είναι μικρόσωμος στο μέγεθος και την πληροφορία – από στόματα δικών του ανθρώπων που ήρθαν στο νησι και τον αναζητούν- ότι είε πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Τι έγινε με το πτώμα παιδιού – και μάλιστα όσοι το είδαν το χαρακτήρισαν κοιτσιού ηλικίας γύρω στα 10, που εθεάθη αλλά και φωτογραφίστηκρε στο λιμάνι της Ερμούπολης;;;

Γιατί δε βρέθηκε;; Που πήγε;; Δε γίνεται να άνοιξε η γγη και να το κατάπιε σαφώς..

Γιατί δεν υπήρξε σχετική αναζήτηση παιδιού που εχάθη τις ίδιες ημερομηνίες;;

Τι σχέση έχει – ή και θα μπορούσε να έχει- ο 53χρονος αλλοδαπός που αγνοείται στη Σύρο, με την εν λόγω υπόθεση;;;

Ερωτήματα αναπάντητα μέχρι στιγμής, που αγωνιούν να βρουν τις απαντήσεις τους…

Χριστος Ανέστη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύρος- Αγνοείται από την Κυριακή 53χρονος αλλοδαπός

Σύρος- Καμία εξέλιξη ακόμη με το πτώμα του παιδιού

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα