Σύρος- Παρουσίαση της εγκυκλίου επιστολής του πάπα Φραγκίσκου – ΒΙΝΤΕΟ

Σύρος- Παρουσίαση της εγκυκλίου επιστολής του πάπα Φραγκίσκου – ΒΙΝΤΕΟ

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, η εκδήλωση για την παρουσίαση της εγκυκλίου επιστολής του πάπα Φραγκίσκου «Αδελφοί όλοι-FRATELLI TUTTI», για την Αδελφοσύνη και την Κοινωνική Φιλία, με καλεσμένο ομιλητή τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κερκύρας Σεβασμιώτατο π. Ιωάννη Σπιτέρη,  με διοργάνωση από την  ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΥΡΟΥ και την ΚΑΡΙΤΑΣ ΣΥΡΟΥ.

Μετά το πέρας  της ομιλίας, ακολούθησαν στην αίθουσα «Εμμ.Ροίδης», τα εγκαίνια  Έκθεσης Φωτογραφίας, που πραγματοποιείται με τη φροντίδα της ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου και της Ο.Σ.Ε.Κ και τη φιλική συμμετοχή της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Σύρου και έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σύρου –Ερμούπολης, που διαθέτει τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Το φωτογραφικό υλικό που εκτίθεται είναι έργο προσφύγων και μεταναστών, που συμμετείχαν στο Εργαστήριο Φωτογραφίας του Κοινωνικού Κέντρου της ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, στο Νέο Κόσμο Αθήνας, και αποτύπωσαν με το φωτογραφικό φακό τους σημεία της Αθήνας που τους έκαναν εντύπωση και έχει γενικό θέμα «ΑΘΗΝΑ, Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ».

Να σημειώσουμε ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12 Μαρτίου και θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11.00-13.00 και 17.00- 19.00, καθημερινά. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύρος- Συνέντευξη Τύπου για Παρουσίαση Εγκυκλίου Πάπα «Αδελφοί όλοι – FRATELLI TUTTI»

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα