Σύρος- Ο Τζ. Μακρυωνίτης για την Έπαυλη Τσιροπινά

Σύρος- Ο Τζ. Μακρυωνίτης για την Έπαυλη Τσιροπινά

Στην Έπαυλη Τσιροπινά, αναφέρθηκε με σχετική ανάρτησή του , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, πρώην Δήμαρχος Ποσειδωνίας και υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με ο κόμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Μακρυωνίτης σημείωσε σχετικά:

Η έπαυλη Τσιροπινά αγοράστηκε το 2000 επί δημαρχίας Δημητρίου Ρούσσου από τον τότε ιδιοκτήτη κ. Μάρκο Δάσκο (συμμετείχα τότε στη δημοτική αρχή ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ποσειδωνίας). Το 2006 δημοπρατήθηκε με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 1.000.000€.

Το 2008 επί δημαρχίας μου, εξασφαλίστηκε επιπλέον χρηματοδότηση 1.350.000€ και το έργο ολοκληρώθηκε μετά από μεγάλες και συντονισμένες προσπάθειες και με την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ερμούπολης. Καθοριστική ήταν μεταξύ άλλων η συμβολή του Βασίλη Χανδακά Γενικού Διευθυντή του ΥΠ.ΠΟ.

Το 2009 στέγασε υπηρεσίες του Δήμου και λειτούργησε ως πολιτιστικός πολυχώρος, όπως και σήμερα, με τεράστια συμβολή στην αναβάθμιση των πολιτιστικών δρώμενων της Σύρου. Επιπλέον στεγάζει το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία του Δήμου και το ΚΑΠΗ Ποσειδωνίας.”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα