Σύρος- Νίκος Φωτεινιάς: Προσλήψεις στο Δήμο

Σύρος- Νίκος Φωτεινιάς: Προσλήψεις στο Δήμο

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης, κ. Νίκος Φωτεινιάς ,δουλεύει αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες στο κομμάτι των αρμοδιοτήτων του , που έχει να κάνει με τις διοικητικές υπηρεσίες.

Το πρόβλημα της ελλιπούς στελέχωσης του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης, είναι ένα πρόβλημα χρόνιο και ο συγκεκριμένος καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες, εκμεταλλευόμενος και τις προσβάσεις που έχει στην Κεντρική Διοίκηση προκειμένου το πρόβλημα αυτό να επιλυθεί.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ο κ. Νίκος Φωτεινιάς, ήταν εισηγητής σε επτά συνολικά θέματα, που αφορούσαν προσλήψεις στο Δήμο, κι έλαβαν ομόφωνα θετικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για το 2ο θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, και τα θέματα 8,9,16,17,23 και 24.

Το 8 και το 9 αφορά σε δίμηνες προσλήψεις (1 και 10 άτομα), και τα θέματα  23 και 24 αφορούν μόνιμες προσλήψεις (3 και 9 άτομα).

Τα θέματα 16 και 17  αντιστοίχως, αφορούν εισηγήσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της οποίας ο κ. Φωτεινιάς είναι Πρόεδρος.

Πληροφορίες του Cycladeslive.gr, αναφέρουν ότι ο κ. Νίκος Φωτεινιάς, κάνει μεγάλες προσπάθειες ,για να επιτύχει κι άλλες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, στις υπηρεσίες του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα