Σύρος- Καμία εξέλιξη ακόμη με το πτώμα του παιδιού

Σύρος- Καμία εξέλιξη ακόμη με το πτώμα του παιδιού

Σε μεγάλη αναστάτωση είναι από χθες το μεσημέρι η κοινωνία της Σύρου, που με αγωνία περιμένει εξελίξεις στο ζήτημα της ανεύρεσης της σψωρού που εθεάθη νωρίτερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Ερμούπολης. 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα και με το σχετικό ρεπορτάζ,   επιβαίνοντας στο ρυμουλκό “Παναγία” εντόπισε χθες το μεσημέρι μέσα στη θάλασα να επιπλέει το άψυχο σώμα μικρού παιδιού. Μέχρι να αντιληφθεί και ο ίδιος τι συμβαίνει το σώμα είχε εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού του νεκρού παιδιού, μέχρι που έδυσε ο ήλιος και σκοτείνιασε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σήμερα Μεγάλη παρασκευή, από νωρις το πρωί οι προσπάθειες εντοπισμού ξεκίνησαν και πάλι χωρί ςμέχρι στιγμής να έχουμε κάτι νεότερο..

Η αγωνία είναι μεγάλη και τα σενάρια που αρχίζου πλέον να ξεδιπλώνονται ειναι πολλά.

Ακούστηκε από στόματα αρκετών, το ενδεχόμενο ακόμη και να έγινε λάθος και να μην υπήρχε σορός παιδιού μες τη θάλασσα αλλά να επρόκειτο για κάτι άλο, παράδειγα για φώκια όπως συμβαίνει πολύ συχνά.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε όμως , αποκλειστική φωτογραφία από το aigaionews.gr και το συνάδελφο Βαγγέλη Μαραγκό, όπου βλέπουμε ξεκάθαρα τη σορό του παιδιου να επιπλέει μέσα στη θάλασσα. Μια αποκλειστικήη φωτογραφία , όπως τραβήχτηκε την ώρα του εντοπισμού..

Η αγωνία είναι μεγάλη, παρακολουθούμε τις έρευνες από πολύ κοντά και θα σας ενημερώσουμε για ο,τιδήποτε νεότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύρος- Σε εξέλιξη επιχείρηση για εντοπισμό νεκρού κοριτσιού- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα