Σύρος- Καινούργιο “παιχνίδι” με φωτιές;;;

Σύρος- Καινούργιο “παιχνίδι” με φωτιές;;;

Δεν τολμάμε ούτε να το σκεφτούμε πόσο μάλλον να το γράψουμε κι όμως… φαίνεται ότι κάποια μικρή ομάδα νεαρών στο νησί έχει εφεύρει ένα άκρως επικίνδυνο και ανώφελο παιχνίδι για να διασκεδάζουν και να περνούν την ώρα τους…

Μικρές επιτηδευμένες εστίες φωτιάς …σε σημεία που υπάρχουν δέντρα, κηπάκια ή έστω άκοπα χόρτα…

Προκαλείται η πυρκαγιά …και στη συνέχεια…εξαφανιζόμαστε…

Να σημειωθεί ότι τόσο σήμερα το απόγευμα όσο και την Παρασκευή που μας πέρασε, είχαμε δύο διαφορετικά περιστατικά μικρών εστιών φωτιάς τέτοιου είδους.

Σήμερα η μικρή εστίας φωτιάς εντοπίστηκε από τους παρευρισκόμενους στην  περιοχή της Μεταμόρφωσης Ερμούπολης, οι οποίοι αντιδρώντας γρήγορα και αποτελεσματικά με δικά τους μέσα κατάφεραν κι έσβησαν σε μικρό χρονικό διάστημα τη φωτιά.

Την προηγούμενη Παρασκευή αντιστοίχως, υπήρξε μαρτυρία γυναίκας που είδε όπως η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε,  πιτσιρικάδες να έχουν βάλει φωτιά, η ίδια επικοινώνησε άμεσα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού, όπου την παρέπεμψαν – κατά τα δικά της λόγια- να επικοινωνήσει και με την Ασφάλεια Σύρου για να κάνει γνωστό το περιστατικό , πράγμα το οποίο έπραξε.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι μην ξεχνάμε ότι είμαστε λίγο πριν το καλοκαίρι και ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά , που νεαρά παιδιά έχουν σκεφθεί επικίνδυνα παιχνίδια για να περνούν το χρόνο τους , χαρακτηριστικά και τα τρία κάτωθι ρεπορτάζ που αφορούν σε τέτοιου είδους ανώφελες μα και συνάμα επικίνδυνες – για τα ίδια τα παιδιά – αλλά και για το κοινωνικό σύνολο ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύρος: Νέο επικίνδυνο παιχνίδι πιτσιρικάδων…να οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα

Σύρος – Παιχνίδι “τρόμου” στην Άνω Σύρο

Σύρος: Η μία μετά την άλλη οι καταγγελίες για επικίνδυνα παιχνίδια νεαρών στο νησί

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα