Σύρος- Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Αναλήψεως- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σύρος- Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Αναλήψεως- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με την προσήκουσα πίστη και ευλάβεια τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου, στο εξωκλήσι της Αναλήψεως, στην Αζόλιμνο της Σύρου.

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών εγινε , όπως κάθε χρόνο η περιφορά της Εικόνας της Αναλήψεως του Κυρίου, από την παραλία της Αζολίμνου μέχρι  το εξωκλήσι της Αναλήψεως, όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Γενικός Βικάριος της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου, πατέρας Αντώνιος Βουτσίνος.

Παραβρέθηκαν αρκετοί πιστοί τόσο από την Αζόλιμνο όσο και από ολόκληρο το νησί της Σύρου, όπου με ευλάβεια συμμετείχαν στο Μυστήριο.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  “Αναγεννησί μας ” και υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. Αλέξης Αθανασίου – ο οποίος να σημειωθεί βρίσκεται κάθε χρόνο ανελλιπώς στους Εορτασμούς και μάλιστα σήκωσε και την Εικόνα κατά την περιφορά της – ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μάννα , κ. Γιάννης Βουτσίνος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου, κ. Πέτρος Ραουζαίος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ρόζα Ξανθάκη, κ. Νίκος Σκευοφύλαξ και  κ. Απόστολος Ρουσσουνέλος.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας , ο Πολιτιστικός Σύλλογος μοίρασε για το καλό και φέτος, πεντανόστιμους λουκουμάδες.

Το CycladesLive.gr, ήταν εκεί και κάλυψε τη θρησκευτική εκδήλωση από την αρχή στην παραλία , μέχρι το τέλος!!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!!

 

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα