Σύρος- Η γιορτή Κρασιού στο Γαλησσά τα είχε όλα

Σύρος- Η γιορτή Κρασιού στο Γαλησσά τα είχε όλα

Η γιορτή Κρασιού στο Γαλησσά τα είχε όλα!! Κέφι, χορό, καλή παρέα, τους καταπληκτικούς μεζέδες από φρέσκα προϊόντα, μα πάνω από όλα καλό ντόπιο κρασί. 

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο κατάμεστο από κόσμο Κέντρο της  Ζωζεφίνα, η 32η Γιορτή κρασιού, υπό τη διοργάνωση κι επιμέλεια υπό την αιγίδα του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά.

Είκοσι πέντε (25) ντόπια κρασιά από το Γαλησσά, δοκιμάστηκαν από εικοσιπέντε κριτές και διαγωνίσθηκαν για να κερδίσει το καλύτερο. Συμμετείχαν να σημειώσουμε και δύο ημίγλυκα τοπικά κρασιά αλλά εκτός διαγωνισμού.

Μεταξύ των δοκιμαστών συμμετείχε η αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Αγγελική Πρίντεζη,  ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων κ. Τζώρτζης Μακρυωνίτης με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με τη Ν.Δ. κ. Ανθή Χαλκιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, κ.  Αλέξης Αθανασίου, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, κ. Άρης Ρώτας.

Βραβείο απέσπασαν τα τρία πρώτα κρασιά, μεταξύ των οποίων πρώτο εκείνο του Γιώργου Σαργολόγου το οποίο κέρδισε ένα ανοξείδωτο βαρέλι χωρητικότητας. 50 λίτρων.

Δεύτερο καλύτερο κρασί αναδείχθηκε  το κρασί της Μαρίας Βουτσίνου , και τρίτο το κρασί του Αντώνη Βελούδου

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσική και χορό μέχρι πρωίας, με την δικιά μας Κυκλαδίτισα Βασιλική Κατερίνη!

Να ευχηθούμε και του χρόνου με υγεία να ανταμώσουμε όλοι μαζί!!!

    

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα