Σύρος- Άγιο Φως: “Μεταλαμπαδεύστε όπου μπορείτε την ευλογημένη Φλόγα”

Σύρος- Άγιο Φως: “Μεταλαμπαδεύστε όπου μπορείτε την ευλογημένη Φλόγα”

Εφτασε λίγα λεπτά μετά τις 9 μ.μ. ,το Αγιο Φως και στη Σύρο μας.

Οπως σας είχαμε ενημερώσει-  με την ανακοίνωση της Ιεράς μητρόπολης και νωρίτερα– και φέτος με την υποστήριξη και την κάλυψη των εξόδων από την ΟΝΕΧ και τον Πάνο Ξενοκώστα, μισθώθηκε αεροπλάνο της  «ΙΝΤΕRAMERICAN» για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στη Σύρο.

Στον Κρατικό Αερολιμένα Σύρου, βρεθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ο Β’, μαζί με κληρικούς και όλες τις Αρχές του τόπου και υπεδέχθησαν το Αγιο Φως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ο Β, φανερά συγκινημένος, σημείωσε τα εξής:

“Να ευχαριστήσω θερμά, την Interamerican και τον Πάνο Ξενοκώστα διότι και φέτος ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για την ενοικίαση αεροπλάνου και την κάλυψη των εξόδων για να έρθει στο νησί το Αγιο Φως.

Είναι πολλή μεγάλη ευλογία για το νησί είναι συμβολικό γεγονός το Φως της Ανάστασης του Κυρίου, και συμβολίζει την καθαρότητα που πρέπει να έχουμε. Διότι όπου υπάρχει καθαρότητα δεν μποεί να επικρατεί σκοτάδι.

Πρεπει να έχουμε αγάπη για το συνάνθρωπο.

Να ευχαριστησω τον Κυβερνήτη για τον κόπο που έκανε, κοντά μας είναι όλες οι Αρχές του τόπου μας που πάντοτε αυτήτην ημέρα είναι εδώ και αποδίδουμε όλοι μαζί την ευλάβειά μας. 

Ευχαριστώ όσους ήρθατε, μεταλαμπαδευστε παντού όπου μπορείτε την ευλογημένη φλόγα. 

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση”

Το Άγιο Φως στη Σύρο με στήριξη ΟΝΕΧ και Π. Ξενοκώστα

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα