Σύρος – Εκδήλωση παρουσίασης της Εγκυκλίου του Πάπα Φραγκίσκου

Σύρος – Εκδήλωση παρουσίασης της Εγκυκλίου του Πάπα Φραγκίσκου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΥΡΟΥ και η ΚΑΡΙΤΑΣ ΣΥΡΟΥ, η οποία  υλοποιεί το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Καθολικής Εκκλησίας  στη Σύρο, διοργανώνουν  εκδήλωση για την παρουσίαση της  εγκυκλίου  επιστολής  του πάπα Φραγκίσκου «Αδελφοί όλοι – FRATELLI TUTTI», για την Αδελφοσύνη και την Κοινωνική Φιλία, με καλεσμένο ομιλητή τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κερκύρας Σεβασμιότατο π. Ιωάννη Σπιτέρη, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στις 7.00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης (αίθουσα Γ. ΡΙΤΣΟΣ).

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσουν, στην αίθουσα «Εμμ.Ροίδης», τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας, που πραγματοποιείται με τη φροντίδα της ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου και της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ελλήνων Καθολικών, καθώς και τη φιλική συμμετοχή της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Σύρου και έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, που διαθέτει τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Το φωτογραφικό υλικό που θα εκτεθεί είναι έργο προσφύγων και μεταναστών, που συμμετείχαν στο Εργαστήριο Φωτογραφίας του Κοινωνικού Κέντρου της ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, στο Νέο Κόσμο Αθήνας και αποτύπωσαν με το φωτογραφικό φακό τους σημεία της Αθήνας που τους έκαναν εντύπωση και έχει γενικό θέμα «ΑΘΗΝΑ, Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ».

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12 Μαρτίου και θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11.00-13.00 και 17.00- 19.00, καθημερινά.

Από την Καθολική Επισκοπή Σύρου

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα