Σύρος- Διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών σε φορείς του νησιού

Σύρος- Διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών σε φορείς του νησιού

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’ ανακοινώνειτη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων πρώτων βοηθειών, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χρήσης απινιδωτή, τήρησης μέτρων ατομικής προστασίας κ.α. σε φορείς της Σύρου.

Κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, στελέχη του Νοσοκομείου Σύρου παρέχουν ενημέρωση και πρακτική επίδειξη των ανωτέρω θεμάτων σε εκπαιδευτικές μονάδες της Σύρου, σε δημόσιους οργανισμούς και σε συλλόγους. Ο Τομέας ΕΚΑΒ Σύρου συνδράμει τις εκπαιδευτικές αυτές δράσεις με την παρουσία στελεχών του. Ενδεικτικά, ο κ. Ιορδάνης Παπαδόπουλος, Παιδίατρος, η κα Αθηνά Κρουστάλλη, Νοσηλεύτρια, με τη συνδρομή των κ. κ. Ν. Μιχαλίτση και Κ. Καρανίκα, Διασωστών Τομέα ΕΚΑΒ Σύρου, ενημέρωσαν τη σχολική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Σύρου σε θέματα πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, την Πέμπτη 16.2.2023.

Η κοινωνική προσφορά των στελεχών του Νοσοκομείου Σύρου και του Τομέα ΕΚΑΒ Σύρου είναι καθημερινή και ανιδιοτελής. Η εδραίωση παρόμοιων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των φορέων της Σύρου.

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα