Σύρος- “Δεν τους νοιάζει τίποτα! Άφαντος ο Πρόεδρος της Βάρης”

Σύρος- “Δεν τους νοιάζει τίποτα! Άφαντος ο Πρόεδρος της Βάρης”

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΝΩΣΤΗ και σήμερα, και το επόμενο θέμα αφορά σε επώνυμη καταγγελία για την ευρύτερη περιοχή της Βάρης. 

Με αφορμή την πίσσα που έπεσε σε φρεάτιο επί του δρόμου και καταργήθηκε αντί να επισκευασθεί, ο κάτοικος της περιοχής Κ.Ρ., ξεσπά και μας ξεδιπλώνει τα γεγονότα.

“Είμαι αγανακτισμένος μέχρι εκεί που δεν πάει. Πρόκειται για το δρόμο που ξεκινάει από το περίπτερο της Βάρης και φθάνει ως τα Χρούσσα. Κάποτε ήταν χωματόδρομος και οι κάτοικοι ανοίγανε χαντάκια για να πηγαίνει το νερό. Μετά έπεσε μπετό αλλά όταν έγινε πίσσα ο δρόμος μπήκαν σχάρες για να περνάει το νερό.

Κάθε φορά που μια σχάρα χαλάει δεν την επισκευάζουν αλλά της ρίχνουν πίσσα από πάνω και την καταργούν. Αυτό έγινε και τώρα. Χάλασαν οι βίδες μιας σχάρας , αφού λογικό είναι σκούριασαν, κι αντί να τις αντικαταστήσουν και να είναι όλα εντάξει, έριξαν πίσσα στη σχάρα και την έφραξαν με αποτέλεσμα να καταργηθεί ολοσχερώς το φρεάτιο. 

Αν υπάρξει καμιά καλή βροχή ανά πάσα στιγμή, θα γίνει πλημμύρα στα σπίτια που είναι χαμηλά και διπλα από το δρόμο και τότε θα λέμε μα γιατί;;; Θα γίνει ζημιά μεγάλη. Μιλάω πόσο καιρό φωνάζω. Πήγα στον Δήμαρχο, πήγα στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αλιφραγκή, τίποτα!!! Δεν τους νοιάζει τίποτα!!

Καλά για τον Πρόεδρο της Βάρης Νίκο Βαρθαλίτη τι να πει κανείς;;; Είναι ΑΦΑΝΤΟΣ!!! Με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Δεν ασχολείται με τίποτα , δεν τον ενδιαφέρει τίποτα. Εχει τη στήριξη του συμπέθερού του, του Δημάρχου και δεν ασχολείται με τίποτα. Έχουμε στο χωριό αγανακτήσει κι αισθανόμαστε εγκαταλελειμμένοι. Απο το πιο απλό μέχρι το πιο σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζουμε.”

    

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα