Σύρος – Γ’ Χαιρετισμοί στο Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου

Σύρος – Γ’ Χαιρετισμοί στο Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου

Σε όλους τους Ορθοδόξους Ιερούς Ναούς των Κυκλάδων- όπως και σε όλη τη Χώρα – είχαμε και σήμερα την Ακολουθία των Χαιρετισμών. 

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ερμούπολης Σύρου, στις 7 η ώρα το απόγευμα χτύπησε η καμπάνα κι έγινε η Τελετή της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, από τον εφημέριο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως, τον π. Κων/νο Κοντό.

 Και στη σημερινή τελετή των Χαιρετισμών προς την Παναγία μας, παραβρέθηκαν πάρα πολλοί πιστοί αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος των νησιών μας αγαπά ιδιαίτερα τη  Υπεραγία Θεοτόκο.

Πόλος έλξης για την παρουσία αρκετών πιστών σε όλες τις Ακολουθίες στο συγκεκριμένο Ναό,  είναι ο εφημέριος του Ιερού Ναού, π. Κων/νος , ένας ιερέας που επί δεκαετίες διακονεί το συγκεκριμένο Ναό με ζήλο κι αυταπάρνηση και στο Πετραχείλι του οποίου, εκατοντάδες ψυχές αφήνουν τις αμαρτίες τους με την ιδιότητα του Πνευματικού την οποίαν κι έχει.

Ο π. Κων/νος Κοντός, πολύτεκνος οικογενειάρχης, αποτελεί ένα κόσμημα για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας και όλοι οι Συριανοί αναφωνούμε για το πρόσωπό του ΑΞΙΟΣ.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα