Σύλλογος Φίλων Κ.Υ. Τήνου – Κάλεσμα υποψηφιοτήτων για τις εκλογές

Σύλλογος Φίλων Κ.Υ. Τήνου – Κάλεσμα υποψηφιοτήτων για τις εκλογές

                   Κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου “Νικόλαος Κόγκος”

Πέρασαν τρία (3) δύσκολα χρόνια από τις εκλογές του Συλλόγου μας την 8η Μαρτίου 2020 και σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να διενεργηθούν νέες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αυτά τα τρία χρόνια , τα οποία χαρακτηρίζουμε δύσκολα λόγω του ότι 10 περίπου μέρες μετά  τις εκλογές άρχισε η καραντίνα του COVID-19, πολλαπλασιάστηκαν οι ανάγκες και της στήριξης του Κέντρου Υγείας και της  “κατ΄οίκον νοσηλείας”.

Ο Σύλλογος, σε αυτήν την τριετία,  δαπάνησε πάνω από 100.000 ευρώ για την εξυπηρέτηση των σκοπών του, (στήριξη Κέντρου Υγείας και “κατ΄οίκον νοσηλεία”), η δε πιστοποίηση του σαν αναγνωρισμένου φορέα παροχής κοινωνικής φροντίδας εγγεγραμμένου στο Εθνικό Μητρώο του προσδίδει, με τις ανάλογες υποχρεώσεις , ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Καλούμε λοιπόν  όλους και όλες, που επιθυμούν ,  να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές της 5/3/2023 Κυριακή ώρα 11.30 πμ έως 14.00 γνωστοποιώντας την επιθυμία αυτή  στα κινητά

6977478822 Περπινιάς Γιώργος , 6977934930 Ψάρρος Κώστας και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο filoikytinou@gmail.com

Η υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού του Συλλόγου είναι όχι μόνο τιμή αλλά και πεδίο να γίνεται  πράξη  η θεωρία για αλληλεγγύη , φιλανθρωπία και προσφορά στον συνάνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα