Σαντορίνη: Μεγάλη φωτιά χθες σε οικία- Ξεκίνησε από…κερί

Σαντορίνη: Μεγάλη φωτιά χθες σε οικία- Ξεκίνησε από…κερί

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στο νησί της Σαντορίνης, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικία στην περιοχή του Καμαρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CycladesLive.gr, η πυρκαγιά που έκαψε ένα ολόκληρο διαμέρισμα, ξεκίνησε από… ένα κερί.

Στην οικία διέμενε μόνη της τα τελευταία χρόνια, κυρία μεγάλης ηλικίας , η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από κάποια  χρόνια, είχε “χάσει”  σε ατύχημα και τα δύο παιδιά της.

Γείτονες και συγχωριανοί, έσπευσαν αμέσως στο σημείο να βοηθήσουν και πέραν από τις υλικές ζημιές και απώλειες η άτυχη γυναίκα είναι μια χαρά στην υγεία της.

Κύμα Σαντορινιάς αλληλεγγύης προς τη μόνη γυναίκα 

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκινητική ήταν η άμεση ανταπόκριση των Σαντορινιών, στο να βοηθήσουν και να προσφέρουν, τόσο στην κατάσβεση της ξαφνικής φωτιάς όσο όμως και στην αποκατάσταση των ζημιών στο σπίτι και την δωρεά υλικών αντικειμένων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δόθηκε ακόμη και καναπές αλλά και τηλεόραση στην άτυχη γυναίκα, που μπορεί για κάποιους να είναι πολυτέλεια για εκείνη όμως αποτελεί  την μοναδική παρέα και συντροφιά μέσα στο σπίτι.

Πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε και στον κ. Γιώργο από το νησί , που χάρη σε εκείνον συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα είδη για την εν λόγω κυρία. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και αυτή είναι η Ελλάδα μας και οι Έλληνες!!!! Της αγάπης και της αλληλεγγύης!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύρος- Καινούργιο “παιχνίδι” με φωτιές;;;

Σύρος- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Της έκλεψαν τα ρούχα από το σχοινί…

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα