Σαντορίνη- Και ο Μιχάλης Στεφανογιάννης με Μανόλη Ορφανό

Σαντορίνη- Και ο Μιχάλης Στεφανογιάννης με Μανόλη Ορφανό

Μία ακόμη ανακοίνωση ονόματος υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τη Δημοτική του Παράταξη «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» , έκανε ο επικεφαλής της κ. Μανόλης Ορφανός . Αυτή τη φορά επρόκειτο για τον  Μιχάλη Στεφανογιάννη Κτηνίατρο στο επάγγελμα και Διοικητικό Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Συνεχίζουμε δυνατά Μιχάλη Στεφανογιάννη!

Ο φίλος και συναγωνιστής Μιχάλης, μέλος της μεγάλης και δεμένης οικογένειας του «ΤΩΡΑ», θα είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό μας.

Καθημερινά άλλωστε, τόσο ως Διοικητικό Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ, όσο και ως κορυφαίος κτηνίατρος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , δίνει το παρόν και μάχεται για τους μικρούς μας φίλους και το καλό του νησιού μας!

Μιχάλη, χρειαζόμαστε το πάθος σου, τη δυναμικότητα σου, τη συνέπεια σου και πάνω απ’ όλα τις ιδέες σου και την αποτελεσματικότητα σου!

Η συμβολή σου στα θέματα κοινωνικής πολιτικής και  κτηνιατρικής δημόσιας υγείας, θα είναι ζωτικής σημασίας.

Προχωράμε δυναμικά με στόχο και πρόγραμμα !

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» 

Υπενθυμίζουμε πριν δύο ημέρες, ανακοινώθηκε και το όνομα του Αρτέμη Δακουτρου, βοσκός στο επάγγελμα, ως υποψήφιου Τοπικού Συμβούλου στη Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής, στο Καμάρι.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα