Σαντορίνη – Και η Κατερίνα Πίτσου με Μανόλη Ορφανό

Σαντορίνη – Και η Κατερίνα Πίτσου με Μανόλη Ορφανό

Συνεχώς εμπλουτίζεται ο δημοτικός συνδυασμός του Μανόλη Ορφανού, Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» ! Νέα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες , συνδυασμένες με πείρα αλλά και αγάπη για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά, απαρτίζουν το Συνδυασμό του κ. Ορφανού:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Η οικογένεια μεγαλώνει διαρκώς με νέα αεικίνητα μέλη!

Καλωσόρισες Κατερίνα Πίτσου.

Η οργανωτικότητα και η πειθαρχία, είναι δύο χαρακτηριστικά σου που θα «εκμεταλλευτούμε» στο έπακρο για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Η Κατερίνα, σύζυγος του Ιωακείμ Λυγνού, μητέρα δύο ανήλικων τέκνων, πτυχιούχος φαρμακοποιός καθώς και επιτυχημένη επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού, ευελπιστεί και θα παλέψει για έναν Δήμο πρότυπο! Έναν Δήμο με λειτουργικές και αξιόπιστες δομές, έναν Δήμο που θα είναι αντάξιος της φήμης του νησιού μας ως «το διαμάντι των Κυκλάδων!»

Η Κατερίνα, εκτός από το ανήσυχο πνεύμα της, θα προσφέρει στην ομάδα μας και την εμπειρία ετών που έχει στο βιογραφικό της -μιας και έχει ασχοληθεί τόσο με την αυτοδιοίκηση, όσο και με την πολιτική σκηνή σε εθνικό επίπεδο- καθώς επίσης και τις γνώσεις της από τις δεύτερες σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων!

Κατερίνα μας, καλωσήρθες! Οι καταδύσεις στα ήρεμα και γαλανά νερά που έκανες έως τώρα τελειώνουν κάπου εδώ… από τον Οκτώβρη προχωράμε σε σκοτεινό και ανεξερεύνητο βυθό, τον οποίο θα κατακτήσουμε μαζί!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» 

Σαντορίνη – Και η Αθηνά Μιχελάκη με τον Μανόλη Ορφανό

Σαντορίνη- Και ο Μιχάλης Στεφανογιάννης με Μανόλη Ορφανό

Σαντορίνη- Υποψήφιος με την παράταξη «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» ο Ρένος Χήτας

 

Μανόλης Ορφανός- Παραλάβαμε 2.000 κυβικά αφαλάτωσης για το Εμπορείο και…συνεχίζουμε!!!

Μανόλης Ορφανός – “Εκπαιδεύοντας τα παιδιά υπάρχει ελπίδα”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα