Ρούλα Πισπιρίγκου: Λύνεται το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας – «Φως» ρίχνει ο Ηλιάδης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Λύνεται το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας – «Φως» ρίχνει ο Ηλιάδης

Ένα-ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ για το πανάκι της Ίριδας μετά την κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πολλά ερωτηματικά είχε προκαλέσει το πανάκι της Ίριδας, με την κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη να ρίχνει έστω κάποιο «φως» στην υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε ανύποπτο χρόνο στις 9 Μαιου 2021, είχε στείλει μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο στον Μάνο Δάσκαλάκη σχετικά με το συγκεκριμένο πανάκι του μικρού παιδιού και του ζητούσε το τηλέφωνο της Αγγελικής Τσιόλα, χωρίς να εξηγεί ως τότε τον λόγο που ήθελε πίσω το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω πίσω.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης στην κατάθεσή του ωστόσο είχε ρίξει φως λέγοντας: «Μοιράστηκα με τους συναδέλφους μου τους προβληματισμούς μου, μεταξύ άλλων και με την κυρία Τσιόλα. Δεν μου φαίνονταν λογικοί οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών και τη ρώτησα τι με συμβουλεύει. Μου συνέστησε να περιμένω να γίνει ο γονιδιακός έλεγχος. Μου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είσαι κοντά στην οικογένεια». Ήταν κάτι το οποίο κράτησα με ευλάβεια. Σε αυτήν την επίσκεψη της κυρίας Τσιόλα στη Μονάδα, για κάποιο λόγο, πίσω από την πόρτα βρισκόταν η μητέρα της Τζωρτζίνας. Όταν άνοιξε την πόρτα η κυρία Τσιόλα για να φύγει, η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ακόμη εκεί. Μου είπε: «Κύριε Ηλιάδη, τα άκουσα όλα». Της είπα πολύ ευγενικά “δεν έχετε το δικαίωμα, δεν θα σας λέω τι συζητάω με τους συνεργάτες μου, είναι κάτι που δεν σας αφορά”».

Τα λεγόμενα του κυρίου Ηλιάδη επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την αδερφή της Πισπιρίγκου η οποία στην κατάθεσή της είχε αναφέρει:

«Δεν γνώριζα τότε ότι είχε ζητήσει το πανάκι πίσω. Εκ των υστέρων το έμαθα όταν βγήκε στη δημοσιότητα και τη ρώτησα σχετικά με αυτό. Μου είπε ότι το ζήτησε γιατί είχε ακούσει έναν διάλογο μεταξύ Ηλιάδη και Τσιόλα. Η Ρούλα πίστευε ότι ο Ηλιάδης είχε εμμονή μαζί της, κάτι που πίστευε και ο Μάνος. Η Ρούλα πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι. Δεν τη ρώτησα τι εννοούσε με το «κάτι περίεργο», ούτε ρώτησα τι συζήτηση είχαν Ηλιάδης – Τσιόλα».

Πηγή | newsbomb.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα