“ΠΥΞΙΔΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ”

“ΠΥΞΙΔΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ”

ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ

Ο Γιάννης Βρούτσης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στις Κυκλάδες, με κεντρικό του σύνθημα “ΠΥΞΙΔΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ”. Ήδη με τους στενούς του συνεργάτες, έχει εκπονήσει ένα πλήρες πρόγραμμα επισκέψεών του στα Κυκλαδονήσια.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο Γιάννης Βρούτσης καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας , έχει αλωνίσει στην κυριολεξία  όλα τα νησιά, τόσο σε εκδηλώσεις όσο και με προσωπικές επισκέψεις που είχε ξεχωριστές επαφές με παράγοντες κάθε νησιού αλλά και απλό κόσμο.

Στόχος του κ. Βρούτση είναι να πείσει αναποφάσιστους ψηφοφόρους των νησιών μας, να ψηφίσουν το κόμμα της Ν.Δ. στις εκλογές της 21ης Μαΐου, προβάλλοντας τόσο το κυβερνητικό έργο στις Κυκλάδες όσο και τις δικές του ενέργειες για χρηματοδοτήσεις έργων στα νησιά μας.

Εντωμεταξύ ενδιαφέρον στους νέους αλλά και συγκίνηση στους μεγαλύτερους στην ηλικία, προκάλεσε η δημοσίευση του πρώτου ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στις Βουλευτικές Εκλογές του 1974 στο Νομό μας.

Η αναφορά αυτή του κ. Βρούτση σίγουρα μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ενώνει στις σκέψεις όλων των Κυκλαδιτών τη σημερινή σύγχρονη Ν.Δ. με το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής και με τις πρώτες Εθνικές Εκλογές που έγιναν το 1974 με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη Χώρα μας.

Γ. Βρούτσης- “Αυτό είναι το Πρώτο Ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Κυκλάδες”

Γ. Βρούτσης – Το μόνιμο γραφείο του στο Blue Star…για τις Κυκλάδες

Γιάννης Βρούτσης- Το δυνατό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα