Πρωτομαγιά: Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι για το τριήμερο – Γεμάτα κόσμο αναχωρούν τα πλοία και τα ΚΤΕΛ

Πρωτομαγιά: Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι για το τριήμερο – Γεμάτα κόσμο αναχωρούν τα πλοία και τα ΚΤΕΛ

Αν και μόλις δύο εβδομάδες πέρασαν από το Πάσχα, οι εκδρομείς άδραξαν την ευκαιρία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έξοδος για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, με την κίνηση στις εθνικές οδούς να είναι αυξημένη όλη την ημέρα.

Αν και μόλις δύο εβδομάδες πέρασαν από το Πάσχα, οι εκδρομείς άδραξαν την ευκαιρία. Ετοίμασαν ξανά τις βαλίτσες τους με καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό αυτή την φορά, για να πάνε στα αγαπημένα τους νησιά.

Την τιμητική τους έχουν τα νησιά των Κυκλάδων. Η Πάρος, η Σαντορίνη και η Νάξος είναι από τα πρώτα νησιά που επελεξαν για το τριημερο, ενώ όσοι ήθελαν μία κοντινη λύση επελεξαν νησια του Αργοσαρωνικού. Τα πλοία για Αίγινα, Ύδρα και Σπέτσες ήταν γεμάτα και με δυσκολία έβρισκε κανείς αν το άφηνε για τελευταία στιγμή.

Κατάμεστα και τα ΚΤΕΛ. Πολλοί Αθηναίοι προτίμησαν μία πιο οικονομική λύση για αυτό το τριήμερο και έτσι επισκέφθηκαν τα χωριά και τα εξοχικά τους για να ξεφύγουν από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Σημειώνεται πως στα ΚΤΕΛ του Κηφισού έχουν προστεθεί 15 επιπλέον δρομολόγια για Θεσσαλονίκη, με την πληρότητα σε πολλά από αυτά να φτάνει και το 100%.

Το τελευταίο τριήμερο πριν από τις εθνικές εκλογές της χώρας ίσως βοηθήσει πολλούς πολίτες να αποφασίσουν με καθαρή σκέψη που θα ρίξουν την ψήφο τους.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα