Πάρος- Σπουδαία έργα έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης

Πάρος- Σπουδαία έργα έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης

Σπουδαία έργα για την προστασία του περιβάλλοντος, τις υποδομές αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών σε κατοίκους και επισκέπτες έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης αυτή τη στιγμή στην Πάρο, μέσα από τον Οργανισμό «Αειφόροι Νήσοι Α.Ε.».

Συγκεκριμένα, αυτά αφορούν:
✅ Έργα για τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή αυτονομία του νησιού και τη μείωση του κόστους λειτουργίας της ΔΕΥΑΠ καθώς και των δημοτικών τελών.
✅Υποβολή ολοκληρωμένων φακέλων για την χρηματοδότηση της κατασκευής νέου γηπέδου στη Νάουσα και κλειστού γυμναστηρίου στην Παροικιά.
✅Εκπόνηση μελετών για την ανάπλαση και αξιοποίηση του χώρου του Αγροκηπίου Παροικιάς ως ένα Βιωματικό Πάρκο με άξονα το περιβάλλον, τη λαογραφία και το φυσικό πλούτο της Πάρου.

Ο Δήμαρχος Πάρου και Πρόεδρος του Οργανισμού «Αειφόροι Νήσοι Α.Ε.» κ. Μάρκος Κωβαίος, απόλυτα ικανοποιημένος , δήλωσε σχετικά:

“Στον Δήμο γνωρίζουμε ότι ανάπτυξη, πρόοδος και βελτίωση της καθημερινότητας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επενδύσεις στις υποδομές και γι’ αυτό δουλεύουμε με συνέπεια, σχέδιο και ταχείς ρυθμούς παραδίδοντας στον κόσμο έργα ουσίας και νέας πνοής.”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα