Πάρος: Εκλογές Πολιτιστικού Συλλόγου «Ατλαντίς»

Πάρος: Εκλογές Πολιτιστικού Συλλόγου «Ατλαντίς»

Με την δυναμική συμμετοχή 77 μελών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Στην αρχή της συνέλευσης έγινε Διοικητικός απολογισμός στις δραστηριότητες και στις εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. τονίζοντας ιδιαίτερα την ιδιαιτερότητα αυτής της θητείας λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του κορωνοιού.

Ακολούθησε η αναφορά στον οικονομικό απολογισμό για την τριετία που πέρασε, η έγκρισή του και η ανάγνωση του πρακτικού ελέγχου της εξελεγκτικής επιτροπής.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. μετά από την συγκρότησή του σε σώμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριαντάφυλλος Νικόλαος του Κων/νου

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριανταφύλλου Φλώρα του Κων/νου

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κεντρωτής Δημήτριος του Κυριάκου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεντρωτής Κυριάκος του Ιωάννη

ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βιτζηλαίου Άννα του Οδυσσέα

ΤΑΜΙΑΣ: Βιτζηλαίος Παναγιώτης του Μιχαήλ

ΑΝΑΠΛ.ΤΑΜΙΑΣ : Κυδωνιεύς Μιχαήλ του Κων/νου

ΑΝΑΠΛ.ΜΕΛΗ: Στόκας Νικόλαος του Κων/νου, Παπαϊωάννου Γεωργία του Αυγουστίνου, Τριαντάφυλλος Βασίλειος του Ιωάννη και Τριαντάφυλλος Κων/νος του Ιωάννη

Μέλη Eξελεγκτικής Eπιτροπής. Βιτζηλαίου Μαργαρίτα του Γεωργίου, Μπαρμπαρήγος Ιωάννης του Ανδρέα, Βιτζηλαίου Άννα του Νικολάου. Αναπλ. μέλος: Παντελαίος Γεώργιος του Δημητρίου

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα