Πάρος- Ασταμάτητα τα παράπονα για το επαρχιακό οδικό δίκτυο

Πάρος- Ασταμάτητα τα παράπονα για το επαρχιακό οδικό δίκτυο

Καθημερινή συνήθεια έχουν γίνει πλέον τα παράπονα που λαμβάνουμε για το επαρχιακό οδικό δίκτυο της πάρου και την ανάγκη άμεσης συντήρησής του πριν συμβεί το κακό.

Η τελευταία αναφορά, έρχεται από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αρχιλόχου, κ. Χριστόφορο Ευστράτιο.

“Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις θα θέλαμε να σας αναφέρουμε για μία ακόμη φορά ότι η κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κοινότητας Αρχιλόχου είναι αρκετά επικίνδυνη, ειδικά μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με τη καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου έχει ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε επανειλημμένως πληθώρα παραπόνων από διερχόμενους οδηγούς και πεζούς οι οποίοι στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις λακκούβες θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο και αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι πιθανότητες πρόσκλησης τροχαίου δυστυχήματος.

Ειδικά το κομμάτι του οδοστρώματος από το «Χειρόλακα» μέχρι τη στάση του λεωφορείου «Πρόδρομος» και από τη στάση μέχρι το χωριό των Μαρμάρων είναι σε άθλια κατάσταση και χρίζει άμεσης αντιμετώπισης.

Με βάση τα παραπάνω, παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα σε αποκατάσταση του προαναφερόμενου τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα