Ο Δήμαρχος Μυκόνου, σε Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στο Γρυπάρειο

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, σε Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στο Γρυπάρειο

Σε μια πολύ σημαντική ημερίδα για την οδική ασφάλεια των πολιτών της Μυκόνου, βρέθηκε τις προηγούμενες ώρες ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κων/νος Κουκάς. 

Ο κ. Κουκάς, βρέθηκε  στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην ημερίδα με τίτλο «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ – ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ», υπό τη την οργάνωση του  Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου, του Π.Α.Κ.Ο «Γεώργιος Αξιώτης» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων “Σύγχρονη Παιδεία”.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, δίνοντας το στίγμα και την αναγκαιότητα της προσοχής σημείωσε στην ομιλία του, ότι είναι πραγματικά μια πάρα πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία, στην οποία πραγματοποιείται αυτή η εξαιρετική ημερίδα από το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων “Σύγχρονη Παιδεία” και ότι τα γεγονότα των ημερών μας έχουν όλους συγκλονίσει. 

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας έχουν συγκλονίσει όλους κι έχουν επαναφέρει με τον πλέον τραγικόδυστυχώς τρόπο τα ζητήματα της πρόληψηςτης οργάνωσηςτου προγραμματισμούτης διαφάνειας ως βασικά ζητούμενα της ελληνικής Πολιτείας.

Μιας Πολιτείαςπου όφειλε και οφείλει να δημιουργεί σύγχρονες υποδομές, ώστε να μπορούν οι πολίτεςπλέον στο 21ο αιώνανα μετακινούνται με ασφάλεια και ταχύτητα. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον της κάθε Πολιτείας και αυτό οφείλουμε όλοι μαζίΤοπική Αυτοδιοίκηση και πολίτες να το διεκδικήσουμενα το απαιτήσουμε και να το επιβάλλουμε.

Με τη σκέψη στα θύματα και στις οικογένειές τους ,αλλά και στους τραυματίες που δίνουν τη δική τους μάχη, θα ήθελα να επισημάνω ότι δυστυχώς, κάθε χρόνο στην Ελλάδα για πολλές δεκαετίες θρηνούμε εκατοντάδες και χιλιάδες θύματα και τραυματίες από την κακή οδική συμπεριφορά, αλλά και πολλές φορές από την κακή κατάσταση του οδικού δικτύουειδικά του επαρχιακού.

Στο πλαίσιο αυτό, η σημερινή ημερίδα με τη συμμετοχή της Προέδρου του Ινστιτούτου Οδική Ασφαλείας καΒασιλικής Μυλωνά, αλλά και της Αρχιφύλακας στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας ΜυκόνουΤροχαία Μυκόνου καΑντιγόνης Μαυρογονάτου, εντάσσεται σε άλλη μία πρωτοβουλία της τοπικής μας κοινωνίαςώστε οι πολίτες και ειδικά οι νέοι μας, να έχουν μία υπεύθυνη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Με τη δέσμευση ότι ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει και υλικά και ηθικά αντίστοιχες εκδηλώσειςθα παρακολουθήσω με πολύ μεγάλη προσοχή τις εργασίες της ημερίδας κι εύχομαι πραγματικά να συμβάλει ουσιαστικά και στην ενημέρωσηκαι στην ευαισθητοποίηση όλων μας. Σας ευχαριστώ πολύ.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μύκονος- «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ – ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ»

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα