Ο Γ. Βλασερός, πέρασε τις Απόκριες στη Νάξο

Ο Γ. Βλασερός, πέρασε τις Απόκριες στη Νάξο

Το CycladesLive.gr, επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Ιατρό – Καρδιολόγο και Υποψήφιο Βουλευτή Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννη Βλασερό, ο οποίος μας σε σχετική ερώτησή μας, μας απάντησε ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε τη χαρά να βρεθεί στη Νάξο, όπου πέρασε τις Απόκριες με φίλους και συμπατριώτες, με χορό , γλέντι και φυσικά με όλες τις παραδόσεις!!!

Εξασφαλίσαμε οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο και σας παραθέτουμε. Απολαύστε κι εσείς μία ακόμη γεύση από την ασύγκεριτη Αποκριά στην Αξά μας!! Και του χρόνους με υγεία σε όλο τον κόσμο!

Χαρά – Χορός και διασκέδαση, στη Γαλήνη της Νάξου

Στις Λαμπαδηδοφορίες, όπου όπως ο κ. Βλασερός σχολίασ πολύ εύστοχα:

“Ένα λαμπερό και ασταμάτητο ποτάμι χαράς έρεε απόψε στην παραλία της Νάξου όπου εκατοντάδες λαμπαδηδοφόροι με τις ιαχές τους και τον ήχο των τυμπάνων συνέθεταν ένα  διονυσιακό σκηνικό με την φωτισμένη πορτάρα στο βάθος να παρακολουθεί με ικανοποίηση τα δρώμενα .”

Στο Αγερσανί της Νάξου μας, με Αποκριάτικες εμπειρίες χαράς παράδοσης και ξεφαντώματος :

Στις Τρίποδες της Ναξου, σε άλλη μία εστία γνήσιας αποκριάτικης γιορτής  με νησιώτικους χορούς και ζωντάνεμα της παράδοσης!!

Καθαρά Δευτέρα – Κορύφωση της Αποκριάς – στο χωριό του κ. Βλασερού, στο Φιλώτι της Νάξου μας, στη γέφυρα κάτω από τον Πλάτανο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΣΕΡΟ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα