Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα Νικ. Φωτεινιά με Χατζημάρκο

Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα Νικ. Φωτεινιά με Χατζημάρκο

Και νεότερη συνάντηση υπήρξε ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Νικόλαο Φωτεινιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CycladesLive.gr, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του κ. Νικόλαου Φωτεινιά ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου, με το ψηφοδέλτιο του κ. Γιώργου Χατζημάρκου στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές -όπως σε αποκλειστικότητα και σε αυτό το θέμα- σας είχαμε ενημερώσει στις 21 Φεβρουαρίου 2023, σε άρθρο με τίτλο: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Γιώργος Χατζημάρκος και Νίκος Φωτεινιάς έδωσαν τα χέρια.”

Οι πολιτικές μας πηγές αναφέρουν μάλιστα, ότι πολύ σύντομα ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος θα ανακοινώσει κι επίσημα την υποψηφιότητα του κ. Νικόλαου Φωτεινιά, με τον Περιφερειακό του Συνδυασμό. 

Nα σημειώσουμε ότι ο κ. Φωτεινιάς, ως αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, επιτελεί ένα σημαντικό αλλά και αθόρυβο έργο, ενώ απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Δημάρχου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, κ. Νικόλαου Λειβαδάρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Γιώργος Χατζημάρκος και Νίκος Φωτεινιάς έδωσαν τα χέρια

Σύρος- Ν. Φωτεινιάς: Πέρασε ο κανονισμός κοινοχρήστων χώρων

Νικ. Φωτεινιάς- Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Σύρου

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα