Νάξος – «Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το Μισοφέγγαρο»

Νάξος – «Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το Μισοφέγγαρο»

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υποδέχεται το ParaMana Puppet Theatre και την παράσταση «Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το Μισοφέγγαρο», την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στις 20:30, στη Σχολή Ουρσουλινών. Πρόκειται για μια παράσταση του Σύγχρονου Πειραματικού Θεάτρου Σκιάς και Αντικειμένων με τρισδιάστατη απεικόνιση σκιάς, με προβολές από έναν αυτοσχέδιο χειροκίνητο προτζέκτορα, ζωντανή αφήγηση και ηλεκτρονική μουσική.

“Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το Μισοφέγγαρο” είναι ένα διαχρονικό παραμύθι για ενήλικες, που ταξιδεύει τον θεατή με τρόπο αλληγορικό πίσω στον Πόλεμο των Χαρακωμάτων και στις μη αναστρέψιμες συνέπειες όλων των πολέμων. Στον αντίποδα, η δύναμη της αγάπης, της πίστης και της επιμονής για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου έρχεται να προτείνει μια εναλλακτική πραγματικότητα, όπου η επόμενη γενιά, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, χαράσσει μια νέα πορεία και αρχή για το ανθρώπινο είδος.

Η παράσταση είναι βασισμένη στην βραδύτητα και συνδυάζει ηχοτοπία με πειραματικό ήχο, ατμοσφαιρική αφήγηση και ονειρικές εικόνες για να παρασύρει το κοινό σε μια μοναδική θεατρική εμπειρία.

Παρασκευή 03/03/2023

Ώρα: 20:30

Σχολή Ουρσουλινών, Κάστρο, Χώρα.

Είσοδος: ελεύθερη (περιορισμένη διαθεσιμότητα – απαραίτητη η κράτηση θέσεων)

Διάρκεια: 55 λεπτά

Ηλικίες: Ενήλικες (και έφηβοι από 13+)

Κρατήσεις: 6979789325

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα