Νάξος- “ΝΑΙ” στις αυξήσεις για την εκμετάλλευση των παραλιών

Νάξος- “ΝΑΙ” στις αυξήσεις για την εκμετάλλευση των παραλιών

Αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν η σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την εκμετάλλευση των παραλιών από επιχειρηματίες π.χ. ομπρέλες, κλπ. 

Από την μία πλευρά ήταν η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για αυξήσεις στις συγκεκριμένες τιμές για τις παραλίες και από την άλλα πλευρά, η αρνητική άποψη των παρισταμένων δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας.

Στη σημερινή Συνεδρίαση υπήρξαν απουσίες από Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας, γεγονός που οδήγησε σε ισοψηφία 10-10. Τελικά, με την ψήφο του Προέδρου του Σώματος κ. Φώτη Μαυρομμάτη που σύμφωνα με τον κανονισμό πιάνεται διπλή σε περίπτωση ισοψηφίας, πέρασε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για αυξήσεις.

Στην τοποθέτησή τους κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου όσο και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου κ. Μανώλης Πολυκρέτης , καταψήφισαν την πρόταση λέγοντας ότι είναι στο πλευρό των επιχειρηματιών του νησιού.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο CycladesLive.gr, που έκανε πριν από λίγο ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης, μας είπε ότι θεωρεί απαράδεκτο να γίνουν αυτές οι αυξήσεις και ότι είναι στο πλευρό των επιχειρηματιών της Νάξου, αλλά και του απλού κόσμου που πηγαίνει στις παραλίες.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα