Νάξος: Μεγαλοπρεπής ο εορτασμός της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας

Νάξος: Μεγαλοπρεπής ο εορτασμός της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας

Η Νάξος εόρτασε με πάσα θρησκευτική λαμπρότητα την μεγάλη εορτή της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας, σήμερα πρώτη Παρασκευή μετά την Ανάσταση.

Πλήθος πιστών από όλη τη Νάξο, παρευρέθησαν  στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και προσήλθαν για να προσκυνήσουν την Θαυματουργό και Ιερά Εικόνα της Παναγίας  της Αργοκοιλιώτισσας στο Αργοκοίλι της Κορώνου Νάξου, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας  κ. Καλλίνικος , με τη συμμετοχή κληρικών του νησιού επισήμων αρχών και τοπικών φορέων.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων,  ο  Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων , κ.  Γιάννης Βρούτσης, η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού, ο Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο Έπαρχος Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων , κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ.  Δημήτρης Λιανός, ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Κατσαράς,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  κ. Μανώλης Πολυκρέτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο υποψήφιος Βουλευτης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και λοιποί υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού όλων Κομμάτων καθώς και πλήθος ευσεβών χριστιανών και τοπικών φορέων.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η λιτάνευση της θαυματουργής Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας

Και του χρόνου με υγεία!!!

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα