Νάξος- Μαν. Πολυκρέτης: “Ήταν προσωπικό στοίχημα για εμένα”

Νάξος- Μαν. Πολυκρέτης: “Ήταν προσωπικό στοίχημα για εμένα”

Tην χαρά και την  ικανοποίησή του εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στο προσωπικό του χρονολόγιο στα social media, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανώλης Πολυκρέτης, με αφορμή την ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»:

Σήμερα νοιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αφού εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» με χρηματοδότηση 9 εκατ. ευρώ, τη μεγαλύτερη που έχει πάρει ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια.

Ήταν προσωπικό στοίχημα για εμένα, ως πρώην Αντιδήμαρχος και ως υποψήφιος Δήμαρχος σήμερα, με επιμονή, δουλειά και μεθοδικότητα να καταφέρω να προσφέρω στον τόπο μου ένα έργο ζωής, όπως το παραπάνω.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αφού αύξησε τα τέλη στους επιχειρηματίες του νησιού, κάτι για το οποίο εγώ ήμουν αντίθετος και καταψήφισα, με το γνωστό ειρωνικό του ύφος με ρώτησε να του πω «τις έξυπνες ιδέες που είχα τα τελευταία χρόνια».

Η απάντηση μου λοιπόν έρχεται σήμερα με την ένταξη αυτού του έργου με προϋπολογισμό μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο της δημοτικής αρχής του κ. Λιανού, που αποδεικνύει ποιος ενδιαφέρεται τελικά για τον τόπο του και ποιος όχι.

Με ειρωνείες και προσβλητικά σχόλια ο τόπος μας δεν πάει μπροστά κ. Λιανέ.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά γι αυτόν και το αποδεικνύουν με πράξεις και έργα!

Μανώλης Πολυκρέτης”

Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Επικεφαλής της Παράταξης «Αξίζουμε καλύτερα»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»_compressed

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα