Νάξος -Μανώλης Πολυκρέτης στο Άλσος της ΄Ελλης

Νάξος -Μανώλης Πολυκρέτης στο Άλσος της ΄Ελλης

Σε μία “ζεστή” πολιτικά ατμόσφαιρα, σήμερα το μεσημέρι στην καφετέρια του Άλσους της Έλλης, έγινε συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου κι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αξίζουμε Καλύτερα”, με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Άλσους της Έλλης. 

Στη συγκέντρωση αυτή, παρών ο οικοδεσπότης κ. Μανώλης Πολυκρέτης με τους συνεργάτες του, οι οποίοι άκουσαν τα προβλήματα από μονίμους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο κ. Πολυκρέτης στην αρχή της εκδήλωσης καλωσόρισε τους παριστάμενους και τους έδωσε το λόγο για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε ως CycladesLive,gr, με τον κ. Πολυκρέτη μας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον αριθμό των Δημοτών, οι οποίοι παραβρέθηκαν και μας είπε ότι αυτήν ήταν η πρώτη συνάντηση με τους κατοίκους κι επαγγελματίες της συγκεκριμένης περιοχής.

Συνέχισε δε λέγοντας, ότι τα προβλήματα και οι προτάσεις οι οποίες καταγράφηκαν,  θα μελετηθούν από εκείνον και τους συνεργάτες του και ως προτάσεις, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του δημοτικού του συνδυασμού.

Τέλος, ο κ. Πολυκρέτης μας ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν συναντήσεις εκείνου και των συνεργατών του και με κατοίκους άλλων περιοχών, τόσο της Χώρας όσο και των χωριών της Νάξου αλλά και των κατοίκων Δονούσας, Σχοινούσας, Ηρακλειάς και Κουφονησιών.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα