Νάξος – Δημ. Λιανός: Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τον τόπο μας”

Νάξος – Δημ. Λιανός: Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τον τόπο μας”

Ολοκληρώθηκε χθες και στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η διαδικασία εκλογής Προέδρων στις Κοινότητες Νάξου, Χαλκείου, Σαγκρίου και Αγίου Αρσενίου, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε ανάρτησή του στα sοcial media, σχολίασε σχετικά:

“Χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής Προέδρων στις Κοινότητες Νάξου, Χαλκείου, Σαγκρίου και Αγίου Αρσενίου, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.

Στην Κοινότητα Νάξου, όπου στις εκλογές του 2019 λάβαμε ποσοστό 47,72%, τη θέση του Μάκη Μαυρογιάννη έλαβε ο Νίκος Χουζούρης, η παράταξη του οποίου είχε λάβει ποσοστό 25,60%.

Στην Κοινότητα Χαλκείου, όπου στις εκλογές λάβαμε ποσοστό 37,5%, τη θέση της Προέδρου Ευδοξίας Μάκαρη έλαβε ο Μανόλης Παραράς, η παράταξη του οποίου είχε λάβει ποσοστό 35,97%.

Στο Σαγκρί, όπου λάβαμε ποσοστό 39,31%, τη θέση του Μιχάλη Μανιού έλαβε ο Στέλιος Σκορδιαλός, η παράταξη του οποίου είχε λάβει ποσοστό 34,94%.”

Στο Αγερσανί παρέμεινε Πρόεδρος ο Γρηγόρης Σέργης από την παράταξή μας, όπου είχαμε λάβει ποσοστό 46%.

Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά το διάστημα αυτό και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τους μέχρι τώρα Προέδρους, την Ευδοξία Μάκαρη, τον Μάκη Μαυρογιάννη και τον Μιχάλη Μανιό καθώς και τον Γρηγόρη Σέργη που επανεκλέχθηκε.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί την κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα