Νάξος- Γιάννης Βρούτσης στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα

Νάξος- Γιάννης Βρούτσης στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα

Και εφέτος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, εκπροσωπώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ν.Δ. αλλά και τη Βουλή των Ελλήνων, παραβρέθηκε στις λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας.

Ο κ. Βρούτσης παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας. κ. Καλλίνικος ενώ ακολούθησε και τη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.

Ο σεβασμός και η αγάπη του κ. Γιάννη Βρούτση για την Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα είναι δεδομένη αφού πέραν της φυσικής του παρουσίας κάθε έτος στις εκδηλώσεις και ως Υπουργός που ήταν αλλά και ως Βουλευτής του Νομού Κυκλάδων, έχει βοηθήσει σημαντικά για την αναβάθμιση του γενικότερου χώρου στο Αργοκοίλι.

Ο κ. Βρούτσης είχε συναντήσεις με το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο, τον Έπαρχο Νάξου κ. Μαργαρίτη, το Δήμαρχο Νάξου κ. Δημήτρη Λιανό, τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά αλλά και με άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Νάξου.

Ο κ. Βρούτσης είχε επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Οργάνωσης της Ν.Δ., κ. Μανιό, με μέλη της ΤΟ. Οργάνωσης της Ν.Δ., και με Ναξιώτες πολιτικούς του φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CycladesLίve.gr, ο κ. Βρούτσης μετά την επίσκεψή του στο νησί της Νάξου, θα επισκεφθεί το Κουφονήσι, όπου θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο εκεί για να τιμηθεί η μνήμη του Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος.

 

 

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα