Νάξος – Απινιδωτής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας

Νάξος – Απινιδωτής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας

Μία πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή, απέκτησε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Νάξου, ύστερα από πρωτοβουλία και ενέργειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Συγκεκριμένα, στο  εν λόγω σχολείο, στο εξής θα υπάρχει απινιδωτής, κατάλληλος για ενήλικες και για  παιδιά, ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία της υγείας και της ζωής των μαθητών/ τριών το σχολείου, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου, για τη σκέψη και την πρωτοβουλία τους.

Ευχαριστήρια Επιστολή  για τη χορηγία του απινιδωτή

στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Νάξου

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ

Νάξος, 4 Μαρτίου 2023

Λόγω της αύξησης των αιφνίδιων θανάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα, προβήκαμε στην αγορά απινιδωτή κατάλληλου για ενήλικες και παιδιά.  Ο απινιδωτής θα χρησιμοποιηθεί για την προστασία της υγείας – ζωής των μαθητών/ τριών το σχολείου μας, καθώς και σε όποιον άλλον χρειαστεί  σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Το χρηματικό ποσό για την αγορά του απινιδωτή καλύφθηκε από τον Σύλλογο των Υδραυλικών Νάξου καθώς και από άλλα άτομα που επιθυμούν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους.

Ο απινιδωτής παραλήφθηκε το Σάββατο στις 4 Μαρτίου και τη Δευτέρα 6 Μαρτίου παραδόθηκε στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε θερμώς τους χορηγούς για την πολύτιμη χορηγία τους!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα