Μύκονος: Θέμα 24ώρων να γκρεμιστούν αυθαίρετα από μπουλντόζες με τη συνοδεία ΜΑΤ

Μύκονος: Θέμα 24ώρων να γκρεμιστούν αυθαίρετα από μπουλντόζες με τη συνοδεία ΜΑΤ

Θέμα χρόνου είναι να πάρουν μπρος οι μπουλντόζες στη Μύκονο και να γκρεμίσουν αυθαίρετες κατασκευές που έχουν γίνει στο νησί, ιδιαίτερα μετά το όργιο φοροδιαφυγής που ανακάλυψε η ΑΑΔΕ με αδήλωτα ποσά που «αγγίζουν» και ίσως ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Χριστίνα Κοραή στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το κυβερνητικό σχέδιο για τη Μύκονο είναι έτοιμο για την αντιμετώπιση των αυθαίρετων κατασκευών, κάτι που επιβεβαίωσε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στην τηλεόραση του MEGA.

Μάλιστα, στη Μύκονο δεν θα πάνε… μόνες τους οι μπουλντόζες για να γκρεμίσουν τα αυθαίρετα, αλλά μαζί τους θα βρίσκονται ΜΑΤ και στελέχη ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. για να διασφαλιστεί η διαδικασία. Ειδικότερα, ο «στόχος» φαίνεται να είναι καταστήματα που λειτουργούν σε παράνομες κατασκευές στον Αιγιαλό.

Φοροδιαφυγή «μαμούθ» στην Μύκονο από ενοικίαση πολυτελών ακινήτων

Όλα αυτά, ενώ έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα ότι η ΑΑΔΕ «ξετρύπωσε» φοροδιαφυγή που «αγγίζει» και ίσως ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ από ενοικιάσεις πολυτελών ακινήτων, τα οποία εμφανίζονταν σε μια ιστοσελίδα αλλά δεν δίνονταν και οι απαραίτητες αποδείξεις στους πελάτες, μετά την πληρωμή.

Χρειάστηκε μια μεγάλη έρευνα από την ΑΑΔΕ για να διασταυρωθούν οι παραβιάσεις, καθώς πρόκειται για περίπου 200 υπερπολυτελή σπίτια που νοικιάζονταν σε τιμές… Μυκόνου και προσέφεραν και πολλές επιπλέον υπηρεσίες, όπως παροχή υπηρετικού προσωπικού, διοργάνωση πάρτι, δείπνα, ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα