Κυριάκος Μητσοτάκης – Φωτογραφήθηκε με νέους υποψήφιους Βουλευτές

Κυριάκος Μητσοτάκης – Φωτογραφήθηκε με νέους υποψήφιους Βουλευτές

Στο φουλ έχουν αρχίσει να δουλεύουν οι μηχανές όλων των Κομμάτων για τις προσεχείς Εθνικές Εκλογές. Και στις Κυκλάδες μας, έντονη προεκλογική δραστηριότητα με περιοδείες υποψηφίων Βουλευτών σε Θρησκευτικές και άλλες εκδηλώσεις.

Χθες Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 στην Αθήνα, στα Κεντρικά Γραφεία της Ν.Δ., στην οδό Πειραιώς ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης , συνάντησε και φωτογραφήθηκε με αρκετούς νέους υποψήφιους Βουλευτές σε μία προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό αλλά και να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες αυτές για προεκλογικούς λόγους.

Σημειώνουμε ότι τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., έχουν κλείσει σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Χώρας και με αγωνία αναμένεται η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Και τα άλλα πολιτικά κόμματα αντιστοίχως, πέραν από την εκλογική τους ετοιμότητα ετοιμάζουν τις ανακοινώσεις τους για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας.

Αύριο Σάββατο, ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, από την οποία θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής των Ελλήνων και θα ακολουθήσει η θυροκόλληση της διάλυσης, πράγμα που σημαίνει και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα