Κυκλάδες -Υποψήφιος βουλευτής φωτογραφίζεται με υβριστικά συνθήματα – «Επιβράβευση χυδαιότητας» λέει η ΝΔ

Κυκλάδες -Υποψήφιος βουλευτής φωτογραφίζεται με υβριστικά συνθήματα – «Επιβράβευση χυδαιότητας» λέει η ΝΔ

Στην επικαιρότητα σε άρθρο του protothema.gr, βρέθηκε ο δικός μας Κυκλαδίτης και υποψήφιος  Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτκή Συμμαχία, Βασίλη Γλέζος. 

Δείτε όσα δημοσιεύτηκαν:

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχους του που σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα φωτογραφιζόταν με φόντο υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και της ΝΔ.

Πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες Βασίλη Γλέζο. Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι η επιλογή του «προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται και για τα βρώμικα hashtag κατά του πρωθυπουργού».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει καθημερινά το τοξικό κλίμα με το οποίο θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που προτείνουμε. Τον αφήνουμε στον βούρκο του» σημειώνει η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη συμμετοχή του κ.Βασίλη Γλέζου στο ψηφοδέλτιό του στις Κυκλάδες. Η υποψηφιότητά του προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται και για τα βρώμικα hashtag κατά του Πρωθυπουργού, τα οποία αναρτά και δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, αυτό που ξέρουν όλοι: ότι πίσω από αυτά βρισκόταν το κόμμα του κ.Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει καθημερινά το τοξικό κλίμα με το οποίο θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που προτείνουμε. Τον αφήνουμε στον βούρκο του».

Πηγή | protothema.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα