Θρίλερ με νεκρό μωρό στη Λάρισα: Η μητέρα του είπε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος – Η οικογένειά της το έθαψε κρυφά

Θρίλερ με νεκρό μωρό στη Λάρισα: Η μητέρα του είπε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος – Η οικογένειά της το έθαψε κρυφά

Η εσπευσμένη εισαγωγή μίας 38χρονης γυναίκας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας αποκάλυψε ένα οικογενειακό δράμα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», που επικαλείται το onlarissa, η 38χρονη, έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και διαπιστώνοντας επίσης ότι η 38χρονη κινδύνευε, καθώς εμφάνισε σηψαιμία, αποφάσισαν την εισαγωγή της στη ΜΕΘ, όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των γιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός. Με εισαγγελική εντολή μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου η οικογένεια της 38χρονης είχε θάψει το βρέφος και χθες (9/3) το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή. Η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους. Αναμένεται η κατάθεση της οικογένειας προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα