Συνεδρίαση ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου- ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ

Συνεδρίαση ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου- ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 03-03-2023  η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου – διάρκειας τεσσάρων ωρών- με διευρυμένη σύνθεση και τη συμμετοχή όλων των Δημάρχων των νησιών στην Αθήνα σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκα ήταν (27) στον αριθμό και (4) τα εκτός ημερησίας.

Στη Συνεδρίαση ήταν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ.  Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, κ. Νίκος Λειβαδάρας, ο Δήμαρχος Θήρας, κ. Αντώνης Σιγάλας, ο Δήμαρχος Νάξου, κ. Δημήτρης Λιανός, ο Δήμαρχος Κιμώλου κ. Κωνσταντίνος Βεντούρης, ο επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης Σύρου – Ερμούπολης, κ. Νικόλας Καΐλης, ενώ ο Δήμαρχος Τήνου , κ. Γιάννης Σιώτος συμμετείχε στη συνεδρίαση διαδικτυακά.

Πολλα τα σημαντικά ζητήματα που συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η τοποθέτηση της Δημάρχου Σίφνου, κ. Μαρίας Ναδάλη, η οποία για μία ακόμη φορά ζήτησε ασθενείς από τη δική της περιοχή να ΜΗΝ μεταφέρονται – διακομίζονται, στο Νοσοκομείο της Σύρου αλλά απευθείας στην Αθήνα, διότι η Σύρος πολλές φορές δεν μπορεί να προσφέρει τα απαιτούμενα σε μια επείγουσα κι έκτακτη ανάγκη με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και πολλές φορές και ανθρώπινες ζωές.

Δυναμικές παρουσίες

Δυναμική και η παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου, κ. Κουκά για τα ζητήματα που συζητήθηκαν , όπως και του Δημάρχου Πάρου, κ Μάρκου Κωβαίου, με διαφαινόμενο το πάθος της διεκδίκησης ενός καλύτερου μέλλοντος για τα νησιά μας.

Παρακολουθήστε όσα έλαβαν χώρα:

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα