Εύη Ζάρπα: Υδροδερμοαπόξεση και τα οφέλη της στην επιδερμίδα

Εύη Ζάρπα: Υδροδερμοαπόξεση και τα οφέλη της στην επιδερμίδα

Το ινστιτούτο αισθητικής Εύη Ζάρπα είναι ένα υπερσύγχρονο ινστιτούτο στην Ερμούπολη της Σύρου. Ένας αριστοτεχνικά διαμορφωμένος χώρος χαλάρωσης, υγείας και ομορφιάς. Δερματολογικά ελεγμένες περιποιήσεις προσώπου για ενυδάτωση, λάμψη, αντιγήρανση και λεύκανση της επιδερμίδας, θεραπείες laser για σύσφιξη, αντιγήρανση και αναδόμηση της επιδερμίδας. Μόνιμη αποτρίχωση με laser τελευταίας τεχνολογίας για άριστα αποτελέσματα, θεραπείες σώματος για σύσφιξη, αδυνάτισμα τοπικό ή ολικό και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας.

Το σύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής Εύη Ζάρπα, κάνει τη διαφορά διότι ενημερώνει την πελάτισσα για τις θεραπείες που παρέχει και το πως εξατομικευμένα η κάθε μία αλλά και ο κάθε ένας μπορεί να βοηθηθεί.

Η σημερινή ανάρτηση της Εύης Ζάρπα, αφορά στην υδροδερμοαπόξεση και πάμε να δούμε τι είναι:

Online Hydra-Dermabrasion Course

“Η υδροδερμοαπόξεση είναι μία μη επεμβατική αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία 5 σταδίων και τριπλής δράσης.

Είναι θεραπεία βαθύ καθαρισμού προσώπου με οξέα φρούτων ή βιταμίνες και έχει ως αποτέλεσμα την ταυτόχρονη αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, του εγκλωβισμένου σμήγματος και την ανάπλαση, θρέψη και επανόρθωση του δέρματος με την επιλογή των κατάλληλων ορών και προϊόντων της εταιρείας Biosente Natural Cosmetics.

Με μία σειρά από μεθόδους (υπέρηχοι, κρυοθεραπεία, ψεκασμός, τετραπολική ραδιοσυχνότητα) το δέρμα μετά τον καθαρισμό του με ειδική χρήση κεφαλών αναρρόφησης και ρίψης υδατικού διαλύματος, υπόκειται σε πλήρη επανόρθωση και αναδόμηση, μιας και οι κεφαλές της συσκευής η μία μετά την άλλη δημιουργούν τις προϋποθέσεις για απορρόφηση σε βάθος ακόμη και των πιο μεγαλομοριακών ουσιών.

Μετά το πέρας της θεραπείας και την αφαίρεση των μασκών, το δέρμα είναι εντυπωσιακά απαλό, καθαρό και απαστράπτον. Ιδανική θεραπεία για όλες τις ηλικίες και όλες τις περιπτώσεις (ακμή, ευαίσθητα, ώριμα) μιας και η δράση του έχει να κάνει με τα καλλυντικά προϊόντα που επιλέγονται.

Λειτουργεί άριστα ως πρώτη θεραπεία σε κάθε κύκλο αντιγηραντικών θεραπειών γιατί ενεργοποιεί σε βάθος το δέρμα και το προετοιμάζει να δεχθεί θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων, μεσοθεραπεία και ενέσιμα σκευάσματα.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά στην πλήρη εκδοχή της.”

Αποτρίχωση Laser Alexandrite – Θεραπειες Προσώπου και Σώματος – Μασάζ – SPA Σύρος (evyzarpa.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εύη Ζάρπα – Το ινστιτούτο αισθητικής που πρέπει να επισκεφθείς

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα