Ερμούπολη – Τί γίνεται με το Open Mall;;

Ερμούπολη – Τί γίνεται με το Open Mall;;

Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουν ειπωθεί για την εφαρμογή του Open Mall στο Κέντρο της Ερμούπολης, και ιδιαίτερα στους Κεντρικούς δρόμους Πρωτοπαπαδάκη, και Θυμάτων Σπερχειού. 

Χθες Κυριακή 12 Μαρτίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων έγινε ενημερωτική συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις συγκεκριμένες οδούς.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Μηνάς Αλιφραγκής, ενημέρωσε για τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, αλλά και τον κίνδυνο να χαθούν χρήματα για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου ενώ τοποθέτησε έκανε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου, κ. Βαγγέλης Αλεξανδρίδης.

Στη συνάντηση αυτή πολλά ειπώθηκαν και πολλά ακούστηκαν ωστόσο, συγκερασμός απόψεων δε φαίνεται να επιτεύχθηκε.

Εντύπωση επίσης προκάλεσαν και τα όσα είπε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιώργος Λεονταρίτης, που σημειωτέον είναι και ιδιοκτήτης ακινήτου στη συγκεκριμένη οδό – ο οποίος πρότεινε να εκτελεστεί ένα τμήμα του έργου κι όχι το έργο ολόκληρο. Κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τις θέσεις του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Και μετά όμως από αυτή τη συνάντηση δε φαίνεται να  βρέθηκε λύση και το ερώτημα συνεχίζει να πλανάται τι θα γίνει με την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου;

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα